Caminha Hostel & Suites

Northern Portugal, Caminha
Caminha Hostel & Suites Genel
Caminha Hostel & Suites Genel
Caminha Hostel & Suites Öne Çıkan Resim
Caminha Hostel & Suites Dış Mekan
Caminha Hostel & Suites Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Caminha Hostel & Suites
Praça Conselheiro Silva Torres Northern Portugal, Caminha

Caminha Hostel & Suites misafirlere Caminha (Matriz) bölgesinde, Caminha Igreja Matriz ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Moledo do Minho Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Praia A Armona ile 2,2 mi (3,6 km) ve Praia da Lamiña ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Caminha Hostel & Suites misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası, ATM/banka hizmetleri ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 Bed in 14-Bed Dorm)
Süit,
Süit, Özel Banyo (Damião Porto)
Süit,
Süit, Özel Banyo (Tânia Sobreiro)
Family
Family Süit, Özel Banyo (Mário Garrido)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x