CaMé

Alzano Lombardo
CaMé Genel
CaMé Öne Çıkan Resim
CaMé Dış Mekan
CaMé Dış Mekan
CaMé Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
CaMé
Via Capitano Grazioli 8 , Alzano Lombardo

CaMé misafirlere Alzano Lombardo bölgesinde, havaalanı yakınında ve Santuario della Beata Vergine Addolorata ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Humanitas Gavazzeni Hastanesi ile 5,8 mi (9,3 km) ve PalaNorda ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve bisiklet turu bilgileri vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x