Cambria Hotel

Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche
Cambria Hotel Öne Çıkan Resim
Cambria Hotel Dış Mekan
Cambria Hotel Dış Mekan
Cambria Hotel İç Mekan
Cambria Hotel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Cambria Hotel
Elflein 183 Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche

Cambria Hotel misafirlere San Carlos de Bariloche (Bariloche Merkezi) bölgesinde, Municipal Capilla La Inmaculada Tarihi Anıtı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bariloche Kültür Merkezi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cerro Katedrali ile 12,4 mi (20 km) ve Nahuel Huapi Hz. Meryem Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 59 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x