Cambay Resort Jamdoli

Jaipur
Cambay Resort Jamdoli Genel
Cambay Resort Jamdoli Genel
Cambay Resort Jamdoli Genel
Cambay Resort Jamdoli Öne Çıkan Resim
Cambay Resort Jamdoli Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Cambay Resort Jamdoli
Jaipur Agra Highway, Jamdoli , Jaipur

Jaipur bölgesindeki Cambay Resort Jamdoli misafirlere Sisodia Rani Sarayı ve Bahçesi ve Galta-Maymun Sarayı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Amber Kalesi ile 14,8 km ve Nahargarh Fort ile 22,4 km mesafede.

Indus, Cambay Resort Jamdoli misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 163 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra sağlık kulübü ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa
Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Oda, 1 Yatak Odası (Standard Room Limited Offer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x