Calypso Patong Hotel

Güney Tayland, Patong
Calypso Patong Hotel Genel
Calypso Patong Hotel Genel
Calypso Patong Hotel Öne Çıkan Resim
Calypso Patong Hotel Dış Mekan
Calypso Patong Hotel İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Calypso Patong Hotel
209/1-2 Nanai Rd. Patong Beach Güney Tayland, Patong

Calypso Patong Hotel size Patong (Nanai Caddesi) bölgesinde, Patong Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Karon Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kata Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Kamala Plajı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x