Calvary Home

Don Kaeo
Calvary Home Genel
Calvary Home Öne Çıkan Resim
Calvary Home Dış Mekan
Calvary Home Dış Mekan
Calvary Home Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Calvary Home
130/1 Moo 2, Donkaew , Don Kaeo

Mae Rim bölgesindeki Calvary Home konaklamanızda Mae Ping River ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Phra Non Budist Tapınağı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 6,3 mi (10,2 km) ve Tha Phae Kapısı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, mikrodalga fırın istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x