Calm House Hotel Hoi An

Orta Vietnam, Hoi An
Calm House Hotel Hoi An Genel
Calm House Hotel Hoi An Genel
Calm House Hotel Hoi An Genel
Calm House Hotel Hoi An Genel
Calm House Hotel Hoi An Genel
Image More +77 fotoğraf
Calm House Hotel Hoi An
152 Nguyen Tri Phuong Cam Nam Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Calm House Hotel Hoi An misafirlere nehir kıyısında, Memory of Hoi An ile Thanh Nam Fishing Village 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 12,6 mi (20,3 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x