Calico Jack's Village

Mountain Pine Ridge
Calico Jack's Village Genel
Calico Jack's Village Genel
Calico Jack's Village Genel
Calico Jack's Village Genel
Calico Jack's Village Genel
Image More +91 fotoğraf
Calico Jack's Village
El Progresso , Mountain Pine Ridge

Calico Jack's Village konaklamanızda Mountain Pine Ridge bölgesinde, Barton Creek Mağarası Koruma Alanı ile 4,6 km (2,9 mi) ve San Ignacio Pazarı ile 25,7 km (16 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Rio on Pools Doğal Yüzme Havuzları ile 26 km (16,1 mil) ve Cahal Pech Maya Harabeleri ile 27,3 km (17 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Crossroads ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x