Caledonian Hotel Motel

Central Murray, Echuca
Caledonian Hotel Motel Genel
Caledonian Hotel Motel Dış Mekan
Caledonian Hotel Motel İç Mekan
Caledonian Hotel Motel Kahvaltı
Caledonian Hotel Motel Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Caledonian Hotel Motel
110 Hare Street Central Murray, Echuca

Caledonian Hotel Motel misafirlere Echuca bölgesinde, havaalanı yakınında, Apex Park Echuca ve Echuca Endota Spa ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Echuca Moama Tourist Centre ile 0,7 mi (1,2 km) ve Foundry Sanat Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Bistro yemek servisi için ideal, bu motelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 42 inç plazma televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Motelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x