Calacaterina Guest House

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Villasimius
Calacaterina Guest House Dış Mekan
Calacaterina Guest House Dış Mekan
Calacaterina Guest House Dış Mekan
Calacaterina Guest House Yerinde Yemek
Calacaterina Guest House Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Calacaterina Guest House
Via Lago Maggiore, 54 Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Villasimius

Calacaterina Guest House misafirlere Villasimius bölgesinde, plajda, Capo Carbonara Deniz Koruma Alanı ve Cala Caterina Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Villasimius Plajları ile 0,1 mi (0,1 km) ve Fortezza Vecchia ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve LCD televizyon olan 7 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz ve spa küveti dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve bisiklet turu bilgileri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x