Cala Di Volpe Boutique Hotel

Montevideo
Cala Di Volpe Boutique Hotel Genel
Cala Di Volpe Boutique Hotel Genel
Cala Di Volpe Boutique Hotel Genel
Cala Di Volpe Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Cala Di Volpe Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Cala Di Volpe Boutique Hotel
Rbla. Mahatma Gandhi y Parva Domus , Montevideo

Cala Di Volpe Boutique Hotel konaklamanızda Montevideo (Punta Carretas) bölgesinde, Punta Carretas Alışveriş Merkezi ve Zorrilla Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Castillo Pittamiglio ile 1,8 km (1,1 mil) ve Dünya Ticaret Merkezi ile 4,1 km (2,5 mil) mesafede.

Yemek servisi için Azzurro Ristorante ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 72 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Yakındaki bir temalı parkta bir gün geçirmeyi planlıyorsanız, ücretsiz ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Montevideo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 430 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda
Room
Süit, Köşe
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x