Cala della Torre

Eastern Sardinia, Siniscola
Cala della Torre Genel
Cala della Torre Genel
Cala della Torre Genel
Cala della Torre Genel
Cala della Torre Genel
Image More +99 fotoğraf
Cala della Torre
Via Cagliari nr. 48 Eastern Sardinia, Siniscola

Cala della Torre Siniscola merkezinde, La Calletta Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve La Calletta Marina ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Posada Plajı ile 1,8 km ve Castello della Fava ile 4,8 km mesafede.

L'Ancora, Cala della Torre misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 192 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x