Cal Roig

Penedes Şarap Bölgesi, Moja
Cal Roig Genel
Cal Roig Öne Çıkan Resim
Cal Roig Dış Mekan
Cal Roig Dış Mekan
Cal Roig İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Cal Roig
Calle Germandat 13 Penedes Şarap Bölgesi, Moja

Cal Roig konaklamanızda Olerdola bölgesinde, Cavas Freixenet Şaraphanesi ile 17,4 km (10,8 mi) ve Freixenet ile 17,4 km (10,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Vilanova i la Geltrú Plajı ile 22,1 km (13,8 mil) ve Sitges Sahil Şeridi ile 27,2 km (16,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Xarel.lo)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda (Parellada)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Cabernet)
Deluxe
Deluxe Süit (Malvasia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x