Cal Ganso Encantat

Penedes Şarap Bölgesi, Albinyana
Cal Ganso Encantat Genel
Cal Ganso Encantat Genel
Cal Ganso Encantat Genel
Cal Ganso Encantat Genel
Cal Ganso Encantat Genel
Image More +75 fotoğraf
Cal Ganso Encantat
Quintanes , 24 Penedes Şarap Bölgesi, Albinyana

Albinyana bölgesindeki Cal Ganso Encantat konaklamanızda, Aqualeon Su Parkı ve Golf El Vendrell Pitch & Putt Restoranı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Cellers Avgvstvs Forvm Şaraphanesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Santa Crue Kalesi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için kır evinin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Üzüm Asması Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x