Cairns City Palms

Cairns And Barrier Reef, Cairns North
Cairns City Palms Öne Çıkan Resim
Cairns City Palms Dış Mekan
Cairns City Palms İç Mekan
Cairns City Palms Yerinde Yemek
Cairns City Palms Oda Manzaraları
Image More +50 fotoğraf
Cairns City Palms
199 Sheridan Street Cairns And Barrier Reef, Cairns North

Cairns City Palms misafirlere Cairns (Cairns North) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Cairns Performans Sanatları Merkezi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Cairns Central Alışveriş Merkezi ile 1,4 km ve Muddy's Playground ile 1,9 km mesafede.

Cairns City Palms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x