Cairn Lodge

Perthshire, Auchterarder
Cairn Lodge Genel
Cairn Lodge Genel
Cairn Lodge Öne Çıkan Resim
Cairn Lodge İç Mekan
Cairn Lodge Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Cairn Lodge
Tullibardine Rd Perthshire, Auchterarder

Auchterarder bölgesindeki Cairn Lodge konaklamanızda, Gleneagles Golf Sahası ve Ochil Hills ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Phoenix Doğanla Avlanma Vahşi Yaşam Alanı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Buchanty Spout ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda
Family
Family Oda (Deluxe)
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Petite Deluxe Room
Cosy
Cosy Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x