Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only

Soufriere
Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only Genel
Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only Genel
Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only Dış Mekan
Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only
Anse Chastanet Rd , Soufriere

Caille Blanc Villa & Hotel - Adults Only konaklamanızda Soufriere bölgesinde, plajda, Chastanet Koyu Plajı ve Anse Mamin Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Göğe Kabul Kilisesi ile 2 km ve Soufriere Estate Diamond Botanik Bahçeleri ile 3,6 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Karayip mutfağı sevenler için The Pavilion Restaurant ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Upper Temple Suite)
Deluxe
Deluxe Süit, Okyanus Manzaralı (Sunset Suite)
Signature
Signature Süit, Okyanus Manzaralı (Bouganvilla Suite)
Room
Premier Süit, Havuz Manzaralı (Pool Suite)
Room
Honeymoon Stüdyo Süit, Okyanus Manzaralı (Grotto Suite)
Room
Run of House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x