Cagliari Magica

Cagliari
Cagliari Magica Öne Çıkan Resim
Cagliari Magica Dış Mekan
Cagliari Magica İç Mekan
Cagliari Magica Kahvaltı
Cagliari Magica Kahvaltı
Image More +63 fotoğraf
Cagliari Magica
Via Sonnino 77 , Cagliari

Cagliari Magica misafirlere Cagliari merkezinde, Golfo degli Angeli ve San Saturnino Bazilikası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Cagliari Limanı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Kutsal Kabir Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x