Cafe pension The Chandelier

Zeeuws-vlaanderen, Terneuzen
Cafe pension The Chandelier Genel
Cafe pension The Chandelier Genel
Cafe pension The Chandelier Genel
Cafe pension The Chandelier Genel
Cafe pension The Chandelier Öne Çıkan Resim
Image More +14 fotoğraf
Cafe pension The Chandelier
Nieuwstraat 56 Zeeuws-vlaanderen, Terneuzen

Cafe pension The Chandelier misafirlere Terneuzen bölgesinde, plaj yakınında, Domburg Plajı ile 29,1 mi (46,9 km) mesafede ve Breskins Feribot Terminali ile 19 mi (30,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Saeftinghe Batık Toprakları ile 19,4 mi (31,2 km) ve Stadhuis Middelburg ile 21 mi (33,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x