Caesar Premier Eilat

Negev Çölü (bölgesi), Eilat
Caesar Premier Eilat Genel
Caesar Premier Eilat Genel
Caesar Premier Eilat Genel
Caesar Premier Eilat Genel
Caesar Premier Eilat Genel
Image More +31 fotoğraf
Caesar Premier Eilat
Tarshish 11 Negev Çölü (bölgesi), Eilat

Eylat bölgesindeki Caesar Premier Eilat misafirlere plaj yakınında, Ice Space ile Eilat Marina 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Berenice Beach Club ile 17,4 mi (28 km) ve Papaya Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Almog restoranı ideal, bu restoran Orta Doğu mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

241 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Eylat bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1453 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Stüdyo
Room
Superior Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x