Caesar Bay Resort

İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, El Dabaa
Caesar Bay Resort Genel
Caesar Bay Resort Genel
Caesar Bay Resort Genel
Caesar Bay Resort Genel
Caesar Bay Resort Genel
Image More +50 fotoğraf
Caesar Bay Resort
Zawiet El Awamy İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, El Dabaa

El Dabaa bölgesindeki Caesar Bay Resort konaklamanızda, Almaza Körfezi Plajı ile 30,6 mi (49,3 km) mesafede olacaksınız.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 252 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Plaj Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x