Cadiz Bahia Hotel

Cadiz
Cadiz Bahia Hotel Genel
Cadiz Bahia Hotel Genel
Cadiz Bahia Hotel Genel
Cadiz Bahia Hotel Genel
Cadiz Bahia Hotel Genel
Image More +131 fotoğraf
Cadiz Bahia Hotel
Glorieta Ana Orantes 5 , Cadiz

Cadiz Bahia Hotel misafirlere Cadiz merkezinde, Playa de la Victoria ve Puerta del Mar University Hospital ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Barrosa Plajı ile 21,5 mi (34,6 km) ve Deniz İstasyonu Rota ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

El Mirador yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

255 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Cadiz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2530 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x