Cabarete Palm Beach Condos

Kuzey Kıyısı, Cabarete
Cabarete Palm Beach Condos Öne Çıkan Resim
Cabarete Palm Beach Condos Dış Mekan
Cabarete Palm Beach Condos Dış Mekan
Cabarete Palm Beach Condos Dış Mekan
Cabarete Palm Beach Condos Dış Mekan
Image More +130 fotoğraf
Cabarete Palm Beach Condos
Callejon Remigio Lopez No.2 Kuzey Kıyısı, Cabarete

Cabarete Palm Beach Condos konaklamanızda Cabarete bölgesinde, plajda, Cabarete Plajı yakınında ve Kite Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Encuentro Plajı ile 5,8 km (3,6 mi) ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ile 13,2 km (8,2 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Premium Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x