Cabañas la Aldea

Villa Carlos Paz
Cabañas la Aldea Genel
Cabañas la Aldea Öne Çıkan Resim
Cabañas la Aldea Dış Mekan
Cabañas la Aldea Dış Mekan
Cabañas la Aldea Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Cabañas la Aldea
Gobernador Alvarez 195 , Villa Carlos Paz

Villa Carlos Paz bölgesindeki Cabañas la Aldea konaklamanızda, Sports Centre ve Uruguay Bridge ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kabin Carlos Paz Waterfront ile 2 mi (3,2 km) ve Nuestra Señora del Carmen Church ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kabinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe, 1 Çift Kişilik Yatak (2)
Family
Family Kulübe, Birden Çok Yatak (6)
Standard
Standard Kulübe, Birden Çok Yatak (5)
Standard
Standard Kulübe, Birden Çok Yatak (7)
Room
Standard Kulübe, Birden Çok Yatak (4)
Room
Standard Kulübe, Birden Çok Yatak (3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x