Cabañas Fisterra

Costa De La Muerte, Fisterra
Cabañas Fisterra Genel
Cabañas Fisterra Genel
Cabañas Fisterra Genel
Cabañas Fisterra Öne Çıkan Resim
Cabañas Fisterra Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Cabañas Fisterra
San martiño Costa De La Muerte, Fisterra

Fisterra bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, Finisterre Burnu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Praia de Ribeira ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan apart daire Praia de Corveiro ile 0,6 mi (1 km) ve Mar de Fora Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 10.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon vardır. Misafirler için set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretli; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç Akıllı televizyonlar ve MP3 takma konsolu sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kulübe
Comfort
Comfort Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x