Cabañas de Lires

Costa De La Muerte, Lires
Cabañas de Lires Öne Çıkan Resim
Cabañas de Lires Dış Mekan
Cabañas de Lires Dış Mekan
Cabañas de Lires Dış Mekan
Cabañas de Lires Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Cabañas de Lires
LUGAR LIRES, 99 Costa De La Muerte, Lires

Cee bölgesindeki bu apart otel misafirlere kırsal bölgede, Praia de Lires ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Praia do Rostro ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Praia do Sardiñeiro ile 4,6 mi (7,4 km) ve Praia de Arnela ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve kuştüyü yorgan mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x