Cabañas Colindas

Batı Pasifik, Panama
Cabañas Colindas Genel
Cabañas Colindas Genel
Cabañas Colindas Öne Çıkan Resim
Cabañas Colindas Dış Mekan
Cabañas Colindas Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Cabañas Colindas
6546A Calle Hospital Batı Pasifik, Panama

Panama bölgesindeki Cabañas Colindas misafirlere Albrook Alışveriş Merkezi ve Miraflores Locks (Miraflores Lokları) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cerro Ancón Bayrağı ile 6,7 km (4,2 mil) ve Cinta Costera ile 6,7 km (4,2 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, Ortak Banyo
Oda,
Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x