Ca's Garriguer

Serra De Tramuntana, Valldemossa
Ca's Garriguer Genel
Ca's Garriguer Öne Çıkan Resim
Ca's Garriguer Dış Mekan
Ca's Garriguer Dış Mekan
Ca's Garriguer Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ca's Garriguer
Finca son Olesa S/N Serra De Tramuntana, Valldemossa

Valldemossa bölgesindeki Ca's Garriguer misafirlere dağda, Miramar ve Real Cartuja de Valldemossa Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Palma de Mallorca Limanı ile 16,6 mi (26,8 km) ve Port de Soller ile 19,1 mi (30,7 km) mesafede.

Ca's Garriguer misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x