Cà Rocca Relais

Monselice
Cà Rocca Relais Genel
Cà Rocca Relais Öne Çıkan Resim
Cà Rocca Relais Dış Mekan
Cà Rocca Relais Dış Mekan
Cà Rocca Relais Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Cà Rocca Relais
VIA BASSE, 2 , Monselice

Monselice bölgesindeki Cà Rocca Relais misafirlere kırsal bölgede, Villa Duodo ve Colli Euganei Bölge Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Castello di Monselice ile 3,3 mi (5,3 km) ve Castello Carrarese ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x