Cà Rapulin - Agriturismo

Asti Şarap Bölgesi, Calosso
Cà Rapulin - Agriturismo Öne Çıkan Resim
Cà Rapulin - Agriturismo Dış Mekan
Cà Rapulin - Agriturismo Dış Mekan
Cà Rapulin - Agriturismo Kahvaltı
Cà Rapulin - Agriturismo Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Cà Rapulin - Agriturismo
Strada Bionzo 13/14 Asti Şarap Bölgesi, Calosso

Calosso bölgesindeki Cà Rapulin - Agriturismo konaklamanızda, Tenute Baldovino ve Azienda Agricola But ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Castello e Torre di Roccaverano ile 3,7 mi (6 km) ve Cascina La Ghersa -Azienda Agricola Vitivinicola ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Ca’ Rapulin restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, Teras, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x