Ca' Messner 5 Leoni

North Adriatic Coast, Venedik
Ca' Messner 5 Leoni Genel
Ca' Messner 5 Leoni Genel
Ca' Messner 5 Leoni Genel
Ca' Messner 5 Leoni Öne Çıkan Resim
Ca' Messner 5 Leoni Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Ca' Messner 5 Leoni
Dorsoduro 234 North Adriatic Coast, Venedik

Ca' Messner 5 Leoni konaklamanızda, Venedik merkezinde, Grand Canal (Büyük Kanal) ve Peggy Guggenheim Müzesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu konak otel Şifa Veren Meryem Ana Bazilikası ile 0,1 km (0,1 mil) ve La Fenice Opera Binası ile 0,7 km (0,4 mil) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Ristorante Messner ideal, denize sıfır bu restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel bahçe manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Misafirler konak otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (5 Leoni)
Room
Classic Tek Kişilik Oda (5 Leoni)
Room
Superior Dört Kişilik Oda (5 Leoni)
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x