CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano

Güney İsviçre, Alto Malcantone
CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano Genel
CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano Genel
CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano Genel
CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano Genel
CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano Öne Çıkan Resim
Image More +87 fotoğraf
CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano
Nucleo 36 Güney İsviçre, Alto Malcantone

CÀ LEÒN - CASA LEONE im Alto Malcantone - Lugano misafirlere Alto Malcantone (Breno) bölgesinde, Tamborini Vini ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Lugano Gölü ile 8 mi (12,9 km) ve Piazza Grande ile 30 mi (48,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (CORTILE)
Romantic
Romantic Apart Daire (PANORAMICA)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (B&B PADIGLIONE)
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı (BELLA)
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (SALOTTINA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x