Ca' del Rio Resort

Motor Valley, Formigine
Ca' del Rio Resort Genel
Ca' del Rio Resort Genel
Ca' del Rio Resort Genel
Ca' del Rio Resort Genel
Ca' del Rio Resort Genel
Image More +115 fotoğraf
Ca' del Rio Resort
Via Bassa Polucci 55 Casinalbo di Formigine Motor Valley, Formigine

Formigine bölgesindeki Ca' del Rio Resort misafirlere kırsal bölgede, Casa Museo Luciano Pavarotti ve Maranello Ferrari Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Montefiorino ile 8,9 km (5,5 mi) ve Museo Civico d’Arte ile 9,7 km (6 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ristorante Ca' del rio restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x