Ca' Dei Sogni

Motor Valley, Levizzano Rangone
Ca' Dei Sogni Öne Çıkan Resim
Ca' Dei Sogni Dış Mekan
Ca' Dei Sogni Dış Mekan
Ca' Dei Sogni Kahvaltı
Ca' Dei Sogni Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Ca' Dei Sogni
Via Celestino Cavedoni, 44 Levizzano Rangone Motor Valley, Levizzano Rangone

Castelvetro di Modena bölgesindeki Ca' Dei Sogni misafirlere tarihi bölgede, Levizzano Kalesi ve Ferrari Fabrikası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Maranello Ferrari Müzesi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Museo Enzo Ferrari (Enzo Ferrari Müzesi) ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Family
Family Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Dubleks, Park Manzaralı, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x