Ca' Bert Villa dei Glicini

Güney Garda Gölü, Sandra
Ca' Bert Villa dei Glicini Genel
Ca' Bert Villa dei Glicini Öne Çıkan Resim
Ca' Bert Villa dei Glicini Dış Mekan
Ca' Bert Villa dei Glicini Dış Mekan
Ca' Bert Villa dei Glicini Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Ca' Bert Villa dei Glicini
3 Via Corobbi Güney Garda Gölü, Sandra

Castelnuovo del Garda bölgesindeki Ca' Bert Villa dei Glicini konaklamanızda, Gardaland ve Parco Natura Viva ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Verona Arenası ile 12 mi (19,3 km) ve Juliet'in Evi ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x