Ca' Amadi

Cannaregio East, Venedik
Ca' Amadi Öne Çıkan Resim
Ca' Amadi Dış Mekan
Ca' Amadi Dış Mekan
Ca' Amadi Dış Mekan
Ca' Amadi Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Ca' Amadi
Ca' Amadi - Cannaregio 5815 Cannaregio East, Venedik

Ca' Amadi misafirlere Venedik (Venedik Kent Merkezi) bölgesinde, T Fondaco Dei Tedeschi Mağazası yakınında ve Rialto Köprüsü ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel St. Mark's Meydanı ile 0,1 km (0,1 mil) ve St. Mark Bazilikası ile 0,1 km (0,1 mil) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit,
Süit, Kanal Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Kanal Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası, Avlu
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit, Kanal Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x