Byblos Mare

Thrace, Skála Sotíros
Byblos Mare Dış Mekan
Byblos Mare Dış Mekan
Byblos Mare Kahvaltı
Byblos Mare Oda Manzaraları
Byblos Mare Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Byblos Mare
Skala Sotiros Thrace, Skála Sotíros

Tasos bölgesindeki bu villa misafirlere Ormos Prinou Halk Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Prinos Limanı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Tripiti Plajı ile 15,2 km ve Metalia Plajı ile 19,5 km mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x