By The Sea Gulf View Deluxe Condo

Texas Independence Trail, Galveston
By The Sea Gulf View Deluxe Condo Genel
By The Sea Gulf View Deluxe Condo Genel
By The Sea Gulf View Deluxe Condo Genel
By The Sea Gulf View Deluxe Condo Öne Çıkan Resim
By The Sea Gulf View Deluxe Condo Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
By The Sea Gulf View Deluxe Condo
8610 Seawall Blvd Texas Independence Trail, Galveston

By The Sea Gulf View Deluxe Condo misafirlere Galveston bölgesinde, iş merkezinde, Galveston Cruise Terminal Limanı ve Moody Bahçeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Galveston Dalgakıranı ile 1,9 mi (3 km) ve Galveston Island Historic Pleasure Pier ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu tatil evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Galveston bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 200 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x