By the Bay Beachfront Apartments

Doubtless Körfezi, Coopers Plajı
By the Bay Beachfront Apartments Öne Çıkan Resim
By the Bay Beachfront Apartments Dış Mekan
By the Bay Beachfront Apartments Dış Mekan
By the Bay Beachfront Apartments Dış Mekan
By the Bay Beachfront Apartments Oda Manzaraları
Image More +60 fotoğraf
By the Bay Beachfront Apartments
16 Braemar Avenue Doubtless Körfezi, Coopers Plajı

By the Bay Beachfront Apartments misafirlere Coopers Plajı bölgesinde, plajda, Coopers Plajı ve Coopers Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Rangikapiti Pa Tarihi Koruma Alanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Taumarumaru Recreation Koruma Alanı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 34-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x