By Inn

Taypey
By Inn Öne Çıkan Resim
By Inn Banyo Tipleri
By Inn Banyo Tipleri
By Inn Banyo Tipleri
By Inn Banyo Tipleri
Image More +61 fotoğraf
By Inn
No. 49, Emei St., Wanhua Dist. , Taypey

By Inn misafirlere Taypey (Ximending) bölgesinde, Red House Tiyatrosu ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Mengchia Chingshui Tapınağı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Taipei 101 ile 4,1 mi (6,6 km) ve Yang-ming-shan ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (6-5)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (5-7)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (6-1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x