Buyuk Anadolu Girne Hotel

Kyrenia
Buyuk Anadolu Girne Hotel Genel
Buyuk Anadolu Girne Hotel Genel
Buyuk Anadolu Girne Hotel Genel
Buyuk Anadolu Girne Hotel Öne Çıkan Resim
Buyuk Anadolu Girne Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Buyuk Anadolu Girne Hotel
Y.Girne Mah. Bülent Ecevit Cad. No:10 , Kyrenia

Girne bölgesindeki Buyuk Anadolu Girne Hotel konaklamanızda, Girne Kalesi ve Girne Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Icon Museum ile 1,8 mi (2,9 km) ve Bellapais Abbey ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Otelin büfe restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x