Business Backpackers JBR

Dubai Sahili
Business Backpackers JBR Dış Mekan
Business Backpackers JBR Dış Mekan
Business Backpackers JBR Dış Mekan
Business Backpackers JBR Dış Mekan
Business Backpackers JBR İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Business Backpackers JBR
The Walk Apartment 2902, Amwaj 4, , Dubai Sahili

Business Backpackers JBR size Dubai (Dubai Marina) bölgesinde, Jumeirah Plajı ve Dubai Marina Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Ibn Battuta Çarşısı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Emirlikler Alışveriş Merkezi ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası ve yazıcı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför mevcuttur. Bu hostelde misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Ortak Ranzalı Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x