Burn Hall Hotel

Yorkshire And The Humber, York
Burn Hall Hotel Genel
Burn Hall Hotel Genel
Burn Hall Hotel Genel
Burn Hall Hotel Öne Çıkan Resim
Burn Hall Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Burn Hall Hotel
Tollerton Road Huby Yorkshire And The Humber, York

Burn Hall Hotel konaklamanızda York bölgesinde, tarihi bölgede, Redwood Park Fishing Lakes ve The Activities Group ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Black Sheep Brewery ile 4,9 km (3 mil) ve Easingwold Golf Club ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Richardsons Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 94 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x