Burke And Wills Motor Inn Swan Hill

Riverina, Swan Hill
Burke And Wills Motor Inn Swan Hill Genel
Burke And Wills Motor Inn Swan Hill Genel
Burke And Wills Motor Inn Swan Hill Genel
Burke And Wills Motor Inn Swan Hill Genel
Burke And Wills Motor Inn Swan Hill Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Burke And Wills Motor Inn Swan Hill
370 Campbell Street Riverina, Swan Hill

Burke And Wills Motor Inn Swan Hill misafirlere Swan Hill merkezinde, The Giant Murray Cod ve Swan Hill Yarış Pisti Bowls Kulübü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Swan Hill Saat Kulesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Öncü Yerleşim Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve valiz dolabı mevcuttur. Swan Hill bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda
Family
Family Oda
Family
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x