Buran Capsule Hotel - Hostel

Moskova
Buran Capsule Hotel - Hostel Genel
Buran Capsule Hotel - Hostel Öne Çıkan Resim
Buran Capsule Hotel - Hostel Dış Mekan
Buran Capsule Hotel - Hostel İç Mekan
Buran Capsule Hotel - Hostel İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Buran Capsule Hotel - Hostel
nastavnicheskiy pereulok 18/11 , Moskova

Moskova (Merkez İdari Okrugu) bölgesindeki Buran Capsule Hotel - Hostel misafirlere Proun Gallery ve Sadovoye Koltso ring bulvarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kapsül otel Kremlin ile 1,9 mi (3 km) ve Kızıl Meydan ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapsül otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerehafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Design
Design Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Design Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x