Bungalows Sport Centar

Herzegovina, Citluk
Bungalows Sport Centar Genel
Bungalows Sport Centar Genel
Bungalows Sport Centar Genel
Bungalows Sport Centar Genel
Bungalows Sport Centar Genel
Image More +15 fotoğraf
Bungalows Sport Centar
Krstine 65 Herzegovina, Citluk

Medjugorje bölgesindeki Bungalows Sport Centar konaklamanızda Podbrdo ve Brdo Ukazanja ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu tatil evi Medjugorje Tapınağı ile 1,5 mi (2,4 km) ve St. James Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

La Casa Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için tatil evinde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 11 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tatil evinde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Bungalov, 2 Tek Kişilik Yatak, Veranda, Bahçeli
Standard
Standard Bungalov, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçeli
Family
Family Bungalov, 2 Yatak Odası, Veranda
Room
Basic Bungalov, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x