Bungalows Grimanesa

Gran Canaria, Maspalomas
Bungalows Grimanesa Öne Çıkan Resim
Bungalows Grimanesa Dış Mekan
Bungalows Grimanesa Yerinde Yemek
Bungalows Grimanesa Oda Düzeni
Bungalows Grimanesa Havuz
Image More +6 fotoğraf
Bungalows Grimanesa
Calle Capricornio, 4 Maspalomas Gran Canaria, Maspalomas

Bungalows Grimanesa konaklamanızda San Bartolome de Tirajana bölgesinde, okyanus kıyısında, Holiday World Maspalomas Lunaparkı ve Maspalomas Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Yumbo Alışveriş Merkezi ile 3,4 km (2,1 mil) ve Maspalomas Deniz Feneri ile 4,3 km (2,6 mil) mesafede.

Bungalows Grimanesa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası (3 adults)
Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x