Buitenplaats Erve Hulsbeek

Twente (bölge), Oldenzaal
Buitenplaats Erve Hulsbeek Genel
Buitenplaats Erve Hulsbeek Genel
Buitenplaats Erve Hulsbeek Genel
Buitenplaats Erve Hulsbeek Genel
Buitenplaats Erve Hulsbeek Genel
Image More +54 fotoğraf
Buitenplaats Erve Hulsbeek
Oude Almeloseweg 13 Twente (bölge), Oldenzaal

Oldenzaal bölgesindeki Buitenplaats Erve Hulsbeek misafirlere göl üzerinde, Poort-Bulten Arboretumu (Ağaç Parkı) ve 't Lutterzand ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Huize Keizer Müzesi ile 12,3 km ve Huis Singraven ile 13 km mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Restaurant Erve Hulsbeek ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Oldenzaal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x