Buiten Gewoon - Gewoon Buiten

Odoorn
Buiten Gewoon - Gewoon Buiten Genel
Buiten Gewoon - Gewoon Buiten Genel
Buiten Gewoon - Gewoon Buiten Öne Çıkan Resim
Buiten Gewoon - Gewoon Buiten Dış Mekan
Buiten Gewoon - Gewoon Buiten Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Buiten Gewoon - Gewoon Buiten
Hoofdstraat 40 , Odoorn

Odoorn bölgesindeki Buiten Gewoon - Gewoon Buiten misafirlere Ellert en Brammert ve Emmerdennen Hunebed ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Wildlands Adventure Zoo Emmen Vahşi Yaşam ve Eğlence Parkı ile 10,4 km (6,4 mil) ve Hunebedcentrum Müzesi ile 11,2 km (7 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x