Building Hotel

Carinaro
Building Hotel Genel
Building Hotel Genel
Building Hotel Öne Çıkan Resim
Building Hotel Dış Mekan
Building Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Building Hotel
Strada Consortile snc , Carinaro

Carinaro bölgesindeki Building Hotel konaklamanızda Mitreo Anıtı ve Fiera Tari Centre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Piazza del Plebiscito ile 19,3 mi (31 km) ve Molo Beverello Limanı ile 19,8 mi (31,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

53 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Carinaro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x